Maszyny i urządzenia dla przemysłu mięsnego, rybnego i spożywczego

Wilki masarskie

Zastosowanie
Służą do rozdrobnienia świeżego lub gotowanego mięsa, serów, maku oraz warzyw i owoców.

Wilki masarskie wykonane na bazie wysokiej jakości stali nierdzewnej. Jest to materiał w pełni bezpieczny w kontakcie z żywnością. Nie powoduje zmiany smaku ani innych właściwości przetwarzanych produktów. Ponadto jest odporny na działanie szkodliwych czynników, dzięki czemu urządzenie przez dłuższy czas zachowuje swoją użyteczność.

Dane techniczne oferowanych modeli:

MODEL TX 82
W całości wykonany z INOX 1810. Obudowa jednobryłowa. Gardziel stała dla 82 CLASSIC. Czyszczenie gardzieli automatyczne dzięki szczotce zakładanej w miejsce ślimaka. Gardziel wyjmowana dla TX82. Bardzo łatwy do mycia. Podwójne cięcie. Zgodny z normami CE.
ZASILANIESILNIKPRZEPUSTOWOŚĆZASYP
TRI, 400 V, 50 HZ 1,5 CV (1,1 Kw) 300 Kg/h 3,5 l
Ø GARDZIELIØ SITAWAGA NETTO 
82 mm 3 mm 30 Kg  

 

MODEL TX 98
Urządzenie na stół. Całość wykonana INOX 1810. Obudowa monoblok. Wyjmowana gardziel. Podwójne cięcie. Przekładnia. Bardzo łatwy w utrzymaniu czystości. Zgodny z normami CE.
ZASILANIESILNIKPRZEPUSTOWOŚĆZASYP
TRI, 400 V, 50 HZ 3 CV (2,2 Kw) 500 Kg/h 15 l
Ø GARDZIELIØ SITAWAGA NETTO 
98 mm 5 mm 70 Kg  

 

MODEL TX 114
Urządzenie na stopkach. Całość wykonana INOX 1810. Obudowa monoblok. Wyjmowana gardziel. Podwójne cięcie. Przekładnia. Bardzo łatwy w utrzymaniu czystości. Zgodny z normami CE.
ZASILANIESILNIKPRZEPUSTOWOŚĆZASYP
TRI, 400 V, 50 HZ 5,5 CV (4 Kw) 1600 Kg/h 50 l
Ø GARDZIELIØ SITAWAGA NETTO 
114 mm 5 mm 130 Kg  

 

 

Zdjęcia powiązane ze stroną:
BACK
Tu nas znajdziesz:

Projekt i wdrożenie: fdgstudio.net